Dit is de Songfestival-outfit van S10 (2024)

Sterren

Janine van Rooden

&nbsp · &nbsp

&nbsp · &nbsp

LAATSTE UPDATE: 02-05-22 10:04

Dit is de Songfestival-outfit van S10 (1)

© ANP/Paul Bergen

S10

Delen

De voorbereidingen van het Eurovisie Songfestival zijn in volle gang. Gisterenvertrok S10naar Turijn, waar het liedjesfestijn dit jaar plaats gaat vinden. Vandaag staat er zelfs aleen repetitieop de planning voor de zangeres. En bij die repetitiehoort: dé outfit!

Begin maart werd bekend met welk liedje Stien den Hollander - zoals S10 echt heet - ons land gaat vertegenwoordigen op het Songfestival: De Diepte. Daarna was de grote vraag natuurlijk welke outfit ze aan zou gaan doen en daar hebben we nu een antwoord op.

Viktor & Rolf

S10zal tijdens haar optreden een creatie van modehuis Viktor & Rolf dragen. Het is een variatie op een klassieke pandjesjas. De zwarte jas heeft lange mouwen en is aan de voorkant ongeveer zo kort als een naveltruitje. Daarnaast draagt ze een lange zwarte broek en de outfit wordt afgemaakt met witte sneakers.

Dit is de Songfestival-outfit van S10 (2)

Lees ook: Repetitieschema Eurovisie Songfestival 2022

Lovende reacties

De eerste repetitiebeelden kunnen rekenen op lovende reacties van internationale Songfestival-media. Niet alleen wordt de outfit van S10 'stylish' genoemd, ook de podium act valt in de smaak. Het optreden wordt uitermate minimalistisch: alleen een hoge bijzettafel en rook- en lichteffecten die volgens de kenners van Eurovision.tv hoge ogen gaat gooien.

Wil je niets missen van het Eurovisie Songfestival? Houd dan deze pagina in de gaten.

Tags en meer informatie

De diepte Eurovisie Songfestival 2022 eurovisie songfestival Eurovision 2022 Eurovision Song Contest 2022 Eurovision Song Contest eurovision Kleding mode Muziek outfit S10 Songfestival 2022 songfestival Stien den Hollander
Alle tips
LIVE Wielrennen: Omloop Het Nieuwsblad (m) Vanmiddag13:30 - 16:30 · Sport Het wegseizoen gaat pas echt van start met Omloop Het Nieuwsblad. Concreet: 202 kilometer over Vlaamse kasseien en heuvels. De Nederlandse Visma - Lease a bike-renner Dylan van Baarle won de openingskoers vorig jaar.
Tip Het echte leven in de dierentuin Vanavond19:06 - 20:00 · Natuur De gorilla’s in Ouwehands Dierenpark krijgen gezelschap van vijf colobusapen. Barney laat de nieuwkomers echter op weinig subtiele wijze weten dat zij niet welkom zijn. Zal het de apen toch lukken om vreedzaam samen te leven?
Laatste nieuws van TVgids.nl Meer nieuws 10:58 NTR deelt eerste details van vierde seizoen Project Rembrandt 10:12 RTL gunt populaire TikTokker Duncan Tromp eigen programma 09:55 RTL5 gooit in navolging van RTL4 programmering op de schop 09:10 De TV van gisteren: Mr. Frank Visser Doet Uitspraak-kijkers leven massaal mee met weduwnaar Sytze 06:47 Vanavond op TV: Toren C kort, De verraders, Bandidas
De tv van gisteren Meer tv 23 feb De TV van gisteren: Mr. Frank Visser Doet Uitspraak-kijkers leven massaal mee met weduwnaar Sytze
De nieuwste reviews Meer reviews
Tip Big Brother Vanavond20:00 - 21:02 · Amusem*nt Voor Doriana, Randy, Glenn en Danny is het afzien vanavond. De kijker van Big Brother bepaalt wie van hen er in het huis mag blijven en wie er definitief moet vertrekken.
Tip Tears of the Sun Vanavond20:00 - 22:30 · Film In Tears Of the Sun probeert Bruce Willis een mooie vrouw uit een door oorlog verscheurd Afrikaans land te redden.
Tip How to Lose a Guy in 10 Days Vanavond20:00 - 22:18 · Film Ben denkt dat hij in tien dagen iedere vrouw verliefd op hem kan laten worden. Andie weet hoe ze in tien dagen tijd iedere man kan dumpen. Wat gebeurt er als ze hun ideeën op elkaar gaan uitproberen? Dat zie je in How to Lose a Guy in 10 Days.
Tip Ad Astra Vanavond20:00 - 22:21 · Film In de sciencefictionfilmAd Astragaat Brad Pitt op zoek naar zijn verdwenen vader, in de ruimte.
Tip Wie is de Mol? Vanavond20:29 - 21:32 · Amusem*nt Waarschijnlijk reizen de kandidaten van Wie Is de Mol?naar de laatste bestemming Bacalar. Bij Laguna Bacalar, het meer met de zeven kleuren, vindt later een opdracht plaats. Het meer is al kort te zien in het intro van het programma.
Tip Puss in Boots Vanavond20:30 - 22:30 · Film Puss in Boots, de gelaarsde kat, probeert de gans met de gouden eieren te bestelen samen met zijn oude vriend Humpty Dumpty. Met de eieren hoopt Puss op verzoening met zijn oud-dorpsgenoten.
Tip Verborgen verleden Vanavond20:38 - 21:30 · Informatief Nadat Alexander Pechtold in 2018 zijn politieke carrière verliet, betrad hij de publieke sector. Vanwaar die maatschappelijke drang? De voormalig D66-voorman bekijkt in deze aflevering van Verborgen Verleden het militaire verleden van zijn betovergrootvader.
Tip Close Encounters of the Third Kind: Director's Cut Vanavond21:04 - 23:22 · Film Na een vreemde gebeurtenis tijdens zijn werk krijgt elektricien Roy in Close Encounters of the Third Kind last van visioenen. Hij blijkt niet de enige te zijn.

Toon meer tips

Dit is de Songfestival-outfit van S10 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fr. Dewey Fisher

Last Updated:

Views: 6269

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fr. Dewey Fisher

Birthday: 1993-03-26

Address: 917 Hyun Views, Rogahnmouth, KY 91013-8827

Phone: +5938540192553

Job: Administration Developer

Hobby: Embroidery, Horseback riding, Juggling, Urban exploration, Skiing, Cycling, Handball

Introduction: My name is Fr. Dewey Fisher, I am a powerful, open, faithful, combative, spotless, faithful, fair person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.